Szivárványszárny és a Napfényország

 

Szivárványszárny és a Napfényország

mesékSzivárványszárny és a Napfényország

Egyszer volt, hol nem volt, egy kis pillangó, Szivárványszárny néven élt egy csodálatos erdő mélyén. Szivárványszárny nem volt egy átlagos pillangó, mert szárnyai varázslatos színekben pompáztak, amelyek ragyogtak, mint a délutáni napfény a harmatos fűszálakon. Mindenki az erdőben irigykedett a gyönyörű szárnyaira, de Szivárványszárny sosem hagyta, hogy az irigység bántsa.

Egy napon, amikor Szivárványszárny a virágok között repkedett, hallott egy gyengéd hívást. „Kis pillangó,” suttogta a hang. Szivárványszárny körülnézett, és egy apró fénysugarat látott, ami a Napfényország irányába vezetett. A fénysugár hívogatta őt.

„Ki vagy te?” kérdezte Szivárványszárny.

„Én vagyok a Napfényország sugara,” válaszolta a hang. „Én vezetlek téged egy helyre, ahol a színeid még csodálatosabbak lesznek, mint valaha.”

Szivárványszárny izgatottan kezdte követni a fénysugarat. Útja során találkozott egy bölcsekkel teli erdővel, egy kristálytiszta tóval, és egy szivárvány híddal, amelyen át kellett mennie. Minden helyen új barátokra talált, és mindenki elmesélte neki a Napfényország szépségeit.

Végül eljutott a Napfényországba, ahol a nap sugarai még ragyogóbbá tették szárnyait. Itt minden a legélénkebb színekben pompázott, és Szivárványszárny végre megtalálta a helyét a világban.

De a Napfényországban nem csak a színek varázslatosak voltak, hanem az emberek is rendkívül barátságosak és segítőkészek. Szivárványszárny új barátokat szerzett, és boldogan élt az új otthonában.

A történet tanulsága az, hogy soha ne félj követni a szívedet, és higgy a saját képességeidben. Akár egy kis pillangó is képes megtalálni a saját Napfényországát, ahol boldogságot és szépséget talál.

Szivárványszárny és a Napfényország meséje az, amely örömmel tölti el a szívünket, és arra emlékeztet minket, hogy a szépség mindenütt megtalálható, csak meg kell találnunk azt a helyet, ahol a szívünk otthon érzi magát.Szivárványszárny és a Napfényország

mesék

Szivárványszárny és a Napfényország

Szivárványszárny és a Napfényország


Mások erre kerestek még: esti mesék, mesék, Magyar népmesék, esti mese gyerekeknek, mesék gyerekeknek, Grimm mesék, karácsonyi mesék, rövid mesék, gyerek mesék, rövid esti mesék, baba mesék, kutyus mesék, mesék magyarul, Andersen mesék, magyar tündér mesék, gyerekmesék, cica mesék, esti mesék ovisoknak, hercegnő mesék, nyuszi mesék, tündér mesék, Benedek Elek meséi, esti mese rovid, mesék ovisoknak, sárkány mesék, altató esti mese, altató mesék, gyerek mese magyarul.

error: Content is protected !!