A labdás kaland

A labdás kaland

mesék

Bodri, a barna labrador retriever boldogan ugrándozott a kertben, puha farkát csóválva. Gazdája, Anna mosolyogva figyelte őt a teraszon ülve. Ma volt Bodri születésnapja, és Anna egy különleges ajándékkal lepte meg: egy piros-fehér labdával.

Bodri azonnal beleszeretett a labdába. Órákon át szaladgált vele a kertben, elkapta a levegőben, és boldogan gurította magával. A szomszéd kutyák hamarosan felfigyeltek a vidám játékra, és kíváncsian kukucskáltak át a kerítésen.

Egy fekete puli, Morzsi először óvatosan közeledett Bodrihoz. Szelíden megremegette a farkát, és nyüszítve üdvözölte őt. Bodri barátkozni akart, ezért eldobta a labdát, hogy Morzsi is játszhasson vele. Morzsi boldogan kapta el a labdát, de nem adta vissza Bodrinak. Ehelyett elszaladt vele a saját kertjébe.

Bodri meglepődött. Soha nem gondolta volna, hogy Morzsi nem akarja visszaadni a labdát. Ugatva követelte a labdát, de Morzsi csak ugrándozott vele, és nem figyelt rá. Bodri dühösen ugatott, és elindult Morzsi felé, hogy visszaszerezze a kincsét.

Ekkor egy nagy, fekete németjuhász, Rex ugrott elő a bokorból. Rex Morzsi barátja volt, és nem tetszett neki, hogy Bodri zaklatja őt. Morogva közeledett Bodrihoz, és megmutatta a fogait. Bodri megijedt, de nem adta fel. Ugatva elűzte Rexet, és visszaszerezte a labdáját.

Morzsi bocsánatot kért Bodritól, és ígéretet tett, hogy soha többé nem veszi el a labdáját. Bodri megbocsátott neki, és a két kutya boldogan játszott együtt a kertben. Rex is csatlakozott hozzájuk, és hamarosan mindhárman a legjobb barátok lettek.

Anna büszkén figyelte a kutyákat a teraszon. Örült, hogy Bodri új barátokat szerzett, és hogy a piros-fehér labda ennyi örömet okozott neki. A labdás kaland után Bodri fáradtan, de boldogan aludt el a kertben, a hűséges Morzsi és Rex oldalán.

A labdás kaland

mesék

A labdás kaland

A labdás kaland


error: Content is protected !!